این روزها کمتر کسی با اپلیکیشن های فروشگاهی آشنایی ندارد. تقریبا میتوان گفت هر کسی یا خودش یا دوستان و آشنایان نزدیکش از اپلیکیشن های فروشگاهی خرید کرده اند. مخصوصا امروزه که افراد به دلیل مشغله های کاری فرصت رفتن به فروشگاه را ندارند. اگر هم این فرصت پیدا شود علاقه ای به اینکار ندارند زیرا وقتی میتوان کاری را آسان تر و بهتر انجام داد چرا راه سخت تر را انتخاب کنیم؟

کرونا هم بهانه ای به بهانه های گذشته اضافه کرده است که مردم بیشتر از قبل از اپلیکیشن های موبایل استفاده کنند. این استفاده از اپلیکیشن ها هم برای مردم سود دارد و هم برای صاحبان کسب و کارها. خیلی از افراد منتظر این روزها بودند که بتوانند کسب و کار خود را پررونق تر کنند و محصولات و خدمات خود را به تعداد زیادی از افراد نشان دهند. شاید اگر شما صاحب یک سوپرمارکت در یک محله بودید تنها افرادی که منزل یا محل کارشان نزدیک به شما است از شما خرید میکردند اما امروزه با طراحی اپ فروشگاهی میتوانید هم محصولات خود را به هزاران نفر چه از محله خود و چه از منطقه های اطراف خود بفروشید.

امروزه حتی صاحبان قنادی، نانوایی ها، سوپرگوشت ها و همه کسب و کارهایی که محصولاتی برای فروش دارند روی به طراحی اپلیکیشن آورده اند. با طراحی اپلیکیشن فروشگاهی اندروید میتوانید مشتریان خود را چندین برابر کرده، در هزینه های خود صرفه جویی کنید، برند فروشگاه خود را با اعتبار کرده و فروش خود را به حداکثر برسانید.

امروزه یکی از کارهایی که باید بکنید این است که به روز باشید. اگر این مورد را رعایت نکنید و بخواهید روش قدیمی همیشگی خود را در پیش بگیرید رقیبانتان از شما پیشی گرفته و شما کم کم از صحنه خارج میشوید. باید طبق چیزی که مردم دوست دارند رفتار کنید. مطمین باشید با طراحی یک اپلیکیشن فکر شده و برنامه ریزی شده نه تنها ضرر نمیکنید بلکه صاحب درامد بسیار میشوید.

دیجی کالا نمونه خوبی از یک اپلیکیشن فروشگاهی است. این اپلیکیشن یک اپلیکیشن چند فروشگاهی است. چند فروشگاهی به این معنی که نه فقط میتواند محصولات خود را به فروش برساند بلکه با گرفتن درصدی از حق فروش به سایر فروشندگان اجازه میدهد که محصولات خود را در اپ دیجی کالا بگذراند. این موضوع به نفع هردو طرف است. زیرا هم فروشندگان این فرصت را پیدا میکنند که محصولات خود را در اپلیکیشن پرطرفدار دیجی کالا که میلیون ها مشتری دارد بگذارند و از این رو فرصت بیشتر دیده شدن را پیدا میکنن و از طرفی دیگر اپلیکیشن دیجی کالا با دریافت درصدی از فروش سود خود را دریافت میکند. اگر شما هم میخواهید این روش را داشته باشید فکر خوبی است ولی ابتدا باید روی اپلیکیشن و سایت خود کار کنید تا به اندازه قابل قبولی شناخته شوید. اگر اینطور نباشد فروشندگان تمایلی به همکاری با شما پیدا نخواهند کرد.


ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اندروید

طراحی اپلیکیشن شبیه دیجی کالا فرصتی خوب برای کسب درامد

طراحی اپلیکیشن بیمه

شروع ساخت اپلیکیشن

اپلیکیشن آگهی چیست؟

به طراحی اپلیکیشن فروشگاهی فکر کنید

طراحی اپلیکیشن اختصاصی | مزایا و معایب

اپلیکیشن ,فروشگاهی ,هم ,های ,یک ,محصولات ,خود را ,را به ,دیجی کالا ,محصولات خود ,اپلیکیشن فروشگاهی ,طراحی اپلیکیشن فروشگاهی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


پاورپوینت های درسی و غیر درسی Arvinertebat مجری:سیستم های ارتباطی,مخابراتی,حفاظتی و نظارتی آره و اینا رمانتیک | دانلود رمان tahamyar لحظه اخر - تحقيق ashyane22 apartment2018 alooahan maddl
دزدگ